16x9
Skontaktuj się z Twoim doradcą!

FLY FOR FREE

Zostaw swoje dane. Oddzwonimy!

KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
X Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu
KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu

LUKSUSOWA MARKA ROKU

Lataj po świecie za darmo nowym samolotem Cirrus!

Wejście w posiadanie samolotu Serii SR jeszcze nigdy nie było łatwiejsze! Dzięki nowej promocji od Cirrus Aircraft, decydując się na jeden z samolotów demonstracyjnych, otrzymujesz niesamowity pakiet korzyści w programie FLY FOR FREE. Limitowana czasowo oferta kierowana jest do odbiorców na całym świecie i dotyczy tylko wyselekcjonowanych modeli wyprodukowanych w 2020 roku. Nie przegap okazji!

Decydując się na jeden z samolotów z listy w pierwszym roku zyskujesz:

  • Zwrot kosztów hangarowania samolotu
  • Zwrot kosztów paliwa
  • Darmowy serwis samolotu w autoryzowanym ośrodku Aero Poznań
  • Przeszkolenie Cirrus Transition Training na początku Twojej przygody z samolotem
  • Szkolenie odświeżające IPC realizowane po 6 miesiącach użytkowania samolotu
  • Dostęp do bazy wiedzy Cirrus Approach

Ponadto, samolot objęty jest trzyletnią, pełną gwarancją „Spinner-to-tail”. To jednak nie koniec korzyści.

Opcja wykupu samolotu

Decydując się na skorzystanie z oferty FLY FOR FREE gwarantujemy Ci, że w przypadku chęci przejścia na wyższy model samolotu w trakcie 3 lat od momentu podpisania umowy odkupimy Twój samolot w cenie rynkowej. Jest to zatem świetna możliwość dla każdego, kto myśli o systematycznym rozwoju swoich kompetencji w kokpicie samolotów Cirrus i upgradzie nawet do poziomu Vision Jeta

Lista dostępnych samolotów

  1. Cirrus SR22T GTS – 993 600 USD -> [SPEC]
  2. Cirrus SR22T GTS – 980 700 USD -> [SPEC]
  3. Cirrus SR22T GTS – 980 700 USD -> [SPEC]
  4. Cirrus SR22T GTS – Sprzedany
  5. Cirrus SR22T GTS – 980 700 USD -> [SPEC]
  6. Cirrus SR22T GTS – 980 700 USD -> [SPEC]
  7. Cirrus SR22T GTS – Sprzedany
  8. Cirrus SR22T GTS – 1 149 900 USD -> [SPEC]
  9. Cirrus SR22T GTS – 1 002 600 USD -> [SPEC]
  10. Cirrus SR22T GTS – 1 149 900USD -> [SPEC]
  11. Cirrus SR22T GTS – 980 700 USD -> [SPEC]
  12. Cirrus SR22T GTS – Sprzedany

Kontakt

Skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej!
 
Katarzyna Kryjom
Sales Director
kkryjom@poznan.aero
+48 734 135 259

 
 
UWAGA!!!
Oferta trwa do końca czerwca i kierowana jest do wszystkich ośrodków sprzedaży samolotów Cirrus na świecie. Liczba dostępnych maszyn jest ograniczona! Nie przegap okazji!
Zostaw swoje dane. Oddzwonimy!

KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
X Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu
KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu