16x9
Skontaktuj się z Twoim doradcą!

Generacja 6 – najlepszy Cirrus jaki kiedykolwiek powstał

Zostaw swoje dane. Oddzwonimy!

KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
X Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu
KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu

Generacja 6 – najlepszy Cirrus jaki kiedykolwiek powstał

Seria SRx Generacji 6 – G6 to najbardziej inteligentny, zaawansowany i najbezpieczny samolot jaki kiedykolwiek został wyprodukowany w firmie Cirrus Aircraft.

To niewątpliwie najbogatsza pod względem innowacji, udoskonaleń oraz funkcjonalności wersja wprowadzona do linii samolotów SRx.
Tę niesamowitą jakość tworzą elementy takie jak nowy kokpit Cirrus Perspective+™ produkcji Garmin® z ultra szybkim procesorem, luksusowe ledowe światła SPECTRA™ na końcówkach skrzydeł oraz rozbudowane rozwiązania bezprzewodowej łączności dzięki Flight Stream 510.

 

CIRRUS PERSPECTIVE+™ BY GARMIN®

U podstaw zrewolucjonizowanego modelu G6, znajduje się przede wszystkim nowa awionika Cirrus Perspective+™ (Plus) produkcji Garmin®. Zainspirowana najnowszym Garminem G1000 NXi zintegrowaną platformą, czyni ją jeszcze lepszą i bezpieczniejszą w pilotażu. Zainstalowany nowej generacji procesor jest dziesięć razy (10x)  szybszy niż prędkość przetwarzania uprzedniej wersji Cirrus Perspective™, a jego funkcje pozwalają porównać ją z zaawansowanymi kokpitami samolotów turbinowych. Funkcja SurfaceWatch™ tzw. ulepszone SafeTaxi™, cyfrowe zarządzanie ładownością kabiny, bezprzewodowe przesyłanie bazy danych i ich aktualizowanie, czy automatyczny tłumik wachań kierunkowych to najbardziej znaczące zmiany.
Nowością jest również klawiatura QWERTY, a także klawisz HOME, którego naciśnięcie przenosi pilota z powrotem do menu głównego awioniki.

 

ŚWIATŁA CIRRUS SPECTRA™

Cirrus Spectra™ na nowo zdefiniowały pojęcie sygnalizacji i oświetlenia płatowca. Wieloletnia współpraca z firmą Whelen, światowym liderem w tej dziedzinie, przyniosła spektakularne rezultaty. Ultra zaawansowana technologia świateł LEDowych umieszczonych w postaci jednej soczewki na końcówkach skrzydeł, dała efekt najjaśniejszych i najbardziej widocznych rozwiązań oświetleniowych jakie kiedykolwiek oferowane były przez firmę Cirrus Aircraft.

 

CAŁKOWICIE NOWA G6 SR20

Wyznacza światowe standardy i trendy, między innymi jako zupełnie nowy samolot treningowy i szkoleniowy. Wyposażony w awionikę Cirrus Perspective+™ (Plus) oraz czterocylindrowy zupełnie nowy silnik Lycoming IO-390 o mocy 215HP, nowy Cirrus SR20 zwiększył swoją ładowność aż o 68kg! Samolot wyposażony został również w nowe lampy krawędziowe SPECTRA™.

Zostaw swoje dane. Oddzwonimy!

KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
X Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu
KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu