16x9
Skontaktuj się z Twoim doradcą!

Nasza Firma

Zostaw swoje dane. Oddzwonimy!

KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
X Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu
KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu

1984

Historia Cirrus Aircraft

Od 1984 roku, firma Cirrus Aircraft w całości poświęciła się poszerzaniem horyzontów w  lotnictwie, bezpieczeństwie i przede wszystkim w dziedzinie innowacji. Na tej długiej drodze ku postępowi, każdy kolejny przełom oznaczał nowe wyzwania i niezliczone możliwości dla lotnictwa ogólnego – wszystko po to, by udoskonalać wrażenia podczas lotu.

Jesteśmy niezmiernie dumni z tego, że dzisiaj po przeszło 25 latach, z marką Cirrus kojarzone są tak zaszczytne atrybuty jak: wydajność, bezpieczeństwo, wygoda i nowoczesność. To bardzo wiele dla nas znaczy. Nasza seria prywatnych samolotów – modele SR20, SR22 oraz turbodoładowany SR22T – realizuje wszystkie te cechy na najwyższym poziomie wydajności, elektroniki oraz technologii bezpieczeństwa, włączając w to nowoczesną awionikę Cirrus Perspective by Garmin oraz jedyny w swoim rodzaju system spadochronowy Cirrus Airframe Parachute System (CAPS).

Nadchodząca nowość – odrzutowiec Cirrus Vision SF50 – podniesie poprzeczkę jeszcze wyżej,  rozpoczynając nowy etap w transporcie osobistym i biznesowym – erę „osobistych odrzutowców”.

Stając się posiadaczem Cirrusa tak naprawdę definiujesz dla siebie zupełnie odmienny od dotychczasowego styl życia – pełen swobód, możliwości i nowych celów. Właściciele naszych samolotów w pełni odzwierciedlają nasze standardy, oczekując najbardziej zaawansowanych technologii, innowacyjnych rozwiązań w zakresie bezpieczeństwa, olśniewających wnętrz oraz zawrotnych osiągów. Wspólnie z naszymi klientami bez reszty poświęcamy się tym pasjom.

Zaszliśmy już bardzo daleko, ale pod pewnymi względami dopiero odrywamy się od ziemi.

Dołącz do elitarnego grona właścicieli Cirrusa i razem z nami odkrywaj nowe horyzonty.

Cirrus Aircraft Poland & Baltics

Cirrus Aircraft Poland & Baltics jest wyłącznym przedstawicielem Cirrus Aircraft na Polskę, Litwę, Łotwę i Estonię. We wszystkich tych krajach oferujemy sprzedaż samolotów nowych i używanych oraz bogate pakiety usług dodatkowych.

Zostaw swoje dane. Oddzwonimy!

KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
X Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu
KLAUZULA INFORMACYJNA ADMINISTRATORA DANYCH:
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Cirrus Aircraft Poland & Baltics Sp. o.o., ul. Bukowska 285, 60-189 Poznań
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – odo@cirrusaircraft.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 1 roku
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu